MENU

Eric Jensen. Het boek.

Dr. Eric Jensen, wetenschapper en onderwijsdeskundige, publiceert al decennia over de gevolgen van armoede kansenongelijkheid. Hij verdiept zich vooral in de mogelijkheden die scholen en leraren kunnen bieden om leerlingen zo te benaderen dat zij kansrijker worden. In zijn laatste boek Poor Students Rich Teaching zet hij alle research rondom dit thema op een rij. Daar leidt hij 7 manieren uit af waarop leerlingen kansrijker kunnen worden.

Bazalt Groep omarmt al lange tijd het werk van Eric Jensen, waaronder zijn boeken over het brein. Zijn boek Poor Students Rich Teaching brengen wij uit in een Nederlandse uitgave. Eric Jensen neemt je in Ieder kind kansrijk mee in het ontwikkelen van 7 specifieke mindsets en bijbehorende strategieën die het verschil kunnen maken. Ieder kind kansrijk is een krachtige en op onderzoek gebaseerde bron die alle tools bevat die je nodig hebt om je mindsets te verbeteren en al je leerlingen te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

U gebruikt een sterk verouderde browser. Om deze site optimaal te benutten raden wij u aan Google Chrome te downloaden. Download gratis