MENU

In de media

Regelmatig verschijnen er artikelen over onze dienstverlening en uitgaven in de media. Je kunt hier de artikelen terugvinden.

  • In de bijlage van Het Financieel Dagblad in oktober 2020 staat een interview met bestuurder Annemarie Kaptein en onderwijsadviseur Jan Ververs op pagina 22: lees hier het artikel
  • Mooi artikel in PO Management over het onderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren. Lees hier het stuk.
  • HCO maakt onderdeel uit van Bazalt Groep en brengt 3 keer per jaar een magazine uit. Uiteraard ook in deze uitgave voor het onderwerp kansen(on)gelijkheid.
  • Deze editie van Clique Magazine is verspreid op 12 december bij Elsevier Weekblad. Onderwijs komt groot aan bod in het december nummer, daarbinnen worden onder andere de volgende onderwerpen besproken; Gelijke kansen problematiek uitvergroot. Niet alleen onder leerlingen, maar onder steden en regio’s, diversiteit en inclusie op school en psychische kwetsbaarheid jongeren.
    Wij bespreken dat ruim de helft van alle leraren in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs zich zorgen maakt over de kansenongelijkheid van hun leerlingen en dat we een oplossing bieden.
U gebruikt een sterk verouderde browser. Om deze site optimaal te benutten raden wij u aan Google Chrome te downloaden. Download gratis